Tokom cetvrtka,petka i subote,ovi znaci ce imati najvise srece!

Tokom cetvrtka,petka i subote,ovi znaci ce imati najvise srece!

2023-02-08 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dani za srecu i vrlo je moguce da su pred vama dani kada ce sve doci na svoje.Emocija vam ni u kom slucaju nece faliti kada ste vi u pitanju.  Razmislite o tome sta je ono sto vam  treba jer je sve moguce kada ste vi u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da dobijete ono sto zelite. Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli svim srcem i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Dugo ste cekali na ljubav, ali ona konacno kuca na vrata vaseg  zivota, bas kao sto ste i zeleli.

 

 STRELAC

Vrlo je moguce da cete u toku narednih dana doneti jednu veliku odluku. Vi ste znak koji sada cak i ne zna sta je ono sto zeli. Mnogo vam je stalo do jedne vage  i bitno je da ne odustajete od onog sto naumite ni u kom slucaju. Ljubav kuca na vasa vrata.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo. Jako vam znaci jedan ovan, i nema sumnje da je iskren u namerama koje ima sa vama. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za ljubav i dani tokom kojih ce sve doci na svoje. Konacno ce sve doci na svoje, i vi ste znak kojem sledi prava ljubav.  Mislite o tome i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete  ziveti i koga cete voleti. Sve je moguce kada ste vi u pitanju.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce takvo raspolozenje da se nastavi i tokom tri dana koja su pred nama. Slede vam  trenuci za pamcenje i u to nema nimalo sumnje…

Stranice: 1 2