U naredna sedamdeset dva sata, sudbina je resila da promesa karte: Nekome krece na bolje,a nekome na gore!

U naredna sedamdeset dva sata, sudbina je resila da promesa karte: Nekome krece na bolje,a nekome na gore!

2023-02-07 0 By Admin

Sudbina ce se poigrati sa mnogim znacima jer ce drasticno da promesa neke karte.Otkrijte kako i kome ce i dalje biti lepo, dok ce nekima  da bude na gore…

OVAN

Sudbina je resila da sada svakom znaku promesa karte.Ako je islo na bolje u poslednje vreme, znajte da ce sada poceti da se nesto desava.Sta ce to da bude, i hoce li se ticati vaseg partnera i vaseg ljubavnog polja, videcete! Budite spremni na sve!

 

BIK

Malo ste se primirili  i kao da vam je krenulo na bolje. Mozda ste i svoje  zadnje karte ulozili i odigrali na blef, samo da se nesto pokrene. Vreme je da se pokrenete vi, jer ste konacno shvatili da ste  spavali. Vreme je da se suocite sa stvarnim zivotom i odredite mu pravac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Stalno se zalite, premesate levo, desno, menjajuci i raspolozenje i svoje stavove. Imacete situacije koje nece biti ni prijatne, ni lepe. Kako cete ih preneti preko svojih ledja, a da  se ne primeti velika steta i los uticaj? I sami necete verovati da ste toliko jaki i da posedujete takvu snagu i volju.

 

RAK

Sudbina je resila da vase pomrsene konce zivota pocne da odmrsuje. Vreme je  da pocnete da se snalazite sami u svakoj teskoj i zapetljanoj situaciji.Nesto vam je islo u nedogled, i tome niste videli ni resenja, niti kraja. Ovih dana  slede resenja koja niste ocekivali, ali na srecu bice pozitivna.

 

LAV

Slagali ste  nekome sta vas muci i ko je razlog vaseg loseg raspolozenja. U zadnje vreme ste nervozni i stalno ocekujete da ce se desiti neko cudo.Svi oko vas znaju o kome se radi, i koga zovete svojom srecom. Poverite se iskrenom prijatelju, starijem od vas. Bar on  ne zasluzije vase lazi.

 

DEVICA

Vodi vas ljubav prema jednoj osobi i ona vas  vuce sve dalje i dublje u vir. Vreme je da shvatite da ste izigrani i da osoba do koje vam je stalo, nije za vas. Zasto poklanjate srce osobi koja ima i voli drugoga? Srce vas je navelo na krivi put, vreme je da ga sudbina ispravi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2