Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i zaljubljivanje!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i zaljubljivanje!

2023-02-10 0 By Admin

Tri dana pred vama donose  novu ljubav,a da li ce se desiti i vama, tek cete saznati…

  OVAN

Tri dana su pred vama da se dese  neke nove  stvari i novi pomaci u vasem zivotu! Vreme je da se menjate, da uticete na desavanja i budete inicijator. Od vas se ceka da sami pokazete  sta su vam prioriteti i koje su vam zelje.

 

BIK

Ne znate sta vas ceka, ali mogli biste da se usmerite da to bude nesto lepo. Vreme je da budete verni svojim zeljama i da cinite nove korake. Ovih ste dana skroz nezainteresovani i ne pokazujete ni sta biste, ni sta volite. Pokrenite se!

 

BLIZANCI

Postali ste jako nezni i nikako da se otmete slabostima. Neko je to dobro procenio i nastojace da vas ucini jos slabijim nego sto jeste.Vreme je da se ovih dana trgnete  i da se ne date zbuniti.Ako vam i bude tesko, pokazite da nije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tri naredna dana ce za vas biti prelepi jer vam sledi zaljubljivanje i ljubav.Odavno trpite nepravdu, zivotna nedaca, i sve tuge koje su vam se desile.  Ono sto vam se desava sada, verujte da je nagrada za sve sto ste preziveli.

 

LAV

Ako ova tri dana ne budu bolji za vas, gledajte da bar ostanu takva.Makar da se ne pogorsa vasa situacija, jer svakako vam je tesko. Zelite biti  neko ko ce pokusati da bar pokusa da izmoli jedan pogled od bivse. Odavno vas ignorise.

 

DEVICA

Niko vas ne moze da vrati na one situacije koje ste propustili. Vreme  koje ide nece vam pomoci da vratite   izgubljene sanse. Zato u ova tri dana sve sto vam se pruzi, uzmite sebi u korist. Grabite  srecu i koristite svaku mogucnost da vam bude bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2