Astro za nedelju,ponedeljak i utorak:Tokom tri naredna dana su cuda moguca!

Astro za nedelju,ponedeljak i utorak:Tokom tri naredna dana su cuda moguca!

2023-02-11 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da ce tri dana koja su pred nama biti jako zanimljiva.  Neko ce ostati jako iznenadjen,a nekoga ceka velicanstvena zivotna prilika…

 

OVAN

Tokom tri dana koja slede vi ste znak koji ce imati veliku srecu.  To je ono sto moramo da kazemo jer se cini da ste sada u fazi zivota kada vam deluje da nista nije onako kako bi ste zeleli. Dakle, vrlo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite ni u kom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto mozemo da kazemo jeste da ste vi znak za kojeg se moze reci da mu slede cuda. Dugo ste se borili za ono sto zelite ali sada vam konacno slede dani za ljubav.Mislite o tome, postoji neko ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Emocije ce vam biti naglasene.

 

BLIZANCI

Konacno, slede dani za ljubav i moramo da kazemo da ste vi znak koji ce biti jako srecan tokom tri dana koja slede.Vi ste neko ko je jako voljen i ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 

RAK

Konacno ce i vama biti jasno da se dobrota isplati. Bili stre i ostali znak koji je cinio sve za one koje voli. Naredna tri dana mogu da budu sansa da dodjete do svog cilja i dobijete ono o cemu ste jako dugo mastali. Sreca bi mogla da pokuca na vasa vrata.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas neko voli. Da su tek pred vama dani za emocije i dani tokom kojih bas nista nece biti nemoguce.Neki pripadnici vaseg znaka mnogo misle o proslosti,a to bas i nije pametna ideja.

 

DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vam je velika greska sto toliko gledate unazad. Kao da ocekujete da ce neko iz vase proslosti da vas pozove i da vam kaze da se promenio,a sanse za to su jako male.  Necete naci svoju srecu sve dok proslost ne postane i zaista samo proslost.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2