Naredna 72.sata donose vrtoglavi obrt u zivotima ovih znakova!

Naredna 72.sata donose vrtoglavi obrt u zivotima ovih znakova!

2023-02-12 0 By Admin

Obrt koji sledi bice jako vrtoglav i tice se nekih znakova, ali jednom ce se zivot promeniti za trista stepeni…

OVAN

Obrt u vasem zivotu nikako da se desi, mada ga ocekujete. Svakako da sami licno cinite sve da dodje do zeljenih promena. Problem u vasem zivotu  je sto te promene zelite samo vi, i vi ih i sanjate. Na zalost  vas partner  ne pokazuje da zeli bilo sta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Odmice vreme a  vi nikako da nesto preduzmete. Ono sto je bilo vredno u vasem zivotu, vec se i zaboravilo. Davno ste imali nesto vredno zivota, i ljubav koja vam je uzela srce pod svoje. Niste ucinili nista da prebrodite prepreke koje su se pojavile, i sada ste na drugoj strani sveta.

 

BLIZANCI

Imate odredjen cilj  da se oslobodite  i krenete put jedne vage. Od vas se ceka  da  ucinite nesto i da se ne osvrcete  nazad. Cinite  nesto u svrhu svoje zelje da je osvojite. Pokazite da vam je stalo i da cete uciniti sve da joj se priblizite.

 

RAK

Obrt u vasem zivotu samo sto se nije desio. Cini se da cete se radovati jer od partnera ocekuje lepe vesti.Vise ce to biti partnerov predlog da pocnete zajednicki zivot.Vi ste donekle i sanjarili o tome, a sada ce vam ipak biti jako vtroglava promena zivota.

 

LAV

Hocete da se mirite i da vam se srce sredi i opet volite. Srce vam oseca da niste ni prestajali da volite jednu osobu.Samo je malo drugacije jer su vam slabe sanse sto se tice partnera. U svadji ste a on je zadrzao neki svoj uzdrzani stav.

 

DEVICA

Ne mozete niti pretpostaviti  da vas cekaju velika prelamanja i odluke. Trenutno ste u dilemi, ali cete je morati resiti u naredna tri dana. Vreme je da se rese neke bolje stvari i da jasno znate  sta vam je cilj i sta je ono na sta cete biti koncentrisani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2