Horoskop za utorak, sredu i cetvrtak: Bivse ljubavi i pomirenja…

Horoskop za utorak, sredu i cetvrtak: Bivse ljubavi i pomirenja…

2023-02-13 0 By Admin

Pomirenja koja slede u narednih sedamdeset i dva sata bice zelja mnogih parova,ali nece se desiti svim znacima,vec samo retkima…

OVAN

Pomirenja o kojim sanjate, nikako da se  dese i vama. Dok su mnogi spremni i na svadje, i na pomirenja, vi niste takvi. Niste od onih kojima je potrebna svadja svakoga dana i ko se tako lako miri.Za razliku od drugih, vi kad odete jednom, otisli ste skoro zauvek.

 

BIK

Osecate veliku  nervozu koja vas lomi i osvaja. Ne smete sebi da je dozvolite ni u kojem slucaju. Svesni ste da  uvek reagujete ishitreno, a to bi vas u ovom slucaju moglo kostati mnogo. Bicete na ivici nerava kad se ne mozete suzdrzati, ali pokazite  razum.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa emocija je nesto sto vas tera da razgalite svoju dusu. Zasto i ne biste kada vas  vode bolje vibracije ovih dana? Udaljite se  od losih stvari i sve lose ostavite  po strani. Ovo su dani da  vam se dese neke lepse stvari i da vam bar ovi dani budu bolji.

 

RAK

Muci vas bivsa ljubav i sve sto je bilo vezano za nju. Ustvari, tesko vam je da priznate da ste  je i imali. Vasa se sreca  srusila u trenu i vas ponos je glavni krivac za vasu bivsu vezu i ljubav koja je imala buducnost. Tek cete ovih dana shvatiti  da ste mogli mnogo da ucinite da je spasete, a niste nista.

 

LAV

Pomirenja sa bivsim ljubavima za vas su ponizavajuca, pa nemojte kukati sto patite. Tek kada promenite svoj stav i pocnete gledati drugim ocima, bice bolje. Tek cete onda moci  da se opustite, i da ucinite sve u ime ljubavi, pa i da zgazite ponos.

 

DEVICA

Verovali ste da se sve moze promeniti cim pocnete da izlazete partneru svoje neslaganje. Kako ste se samo prevarili u njemu, racunajuci na njegov razuman i uvek pametan stav. Ovih dana cete snositi posledice svojih odluka.Pokazace se da su pogresne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2