Juce je boginja ljubavi usla u znak neustrasivog ovna:Sudbina ovim znacima donosi veliku ljubav!

Juce je boginja ljubavi usla u znak neustrasivog ovna:Sudbina ovim znacima donosi veliku ljubav!

2023-02-21 0 By Admin

  Dragi nasi,Venera koja se smatra boginjom ljubavi je usl u znak Ovna.I ovo je zapravo savrseno vreme za emocije i za srecu…

 

VAGA

Boginja ljubavi ce vas obradovati kao nikada do sada. Vi cete biti onaj znak koji ce moci da kaze da je najsrecniji na svetu i u to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da ce ovo biti period tokom kojeg ce sve doci na svoje i tokom kojeg ce cak i cuda biti moguca.

Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

Ako postoji neko iz vase proslosti o kome mastate imajte na umu da ce ovo biti dani tokom kojih cete saznati da vas ta osoba i dalje voli.  I svakako da boginja ljubavi kao najlepsi dar  sudbine moze da vam donese mogucnost pomirenja i jos jedan novi pocetak. Sve ostalo je na vama i to je ono sto moramo da kazemo.

 

  STRELAC

Vazno je imati na umu da vama ovaj period itekako moze biti caroban.  Ako ce neko u danima koji nam slede imati srece na polju emocija onda ste to vi. Moramo da kazemo da je jasno da je samo pitanje dana kada ce u vas zivot uci neko poseban ko ce vas voleti svim srcem i biti spreman da vam emocije dokaze i pokaze.

Razmislite o tome i znajte da vam dolaze dani kada bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju…

Mnogi od vas ce se zaljubiti i moguce je da ce biti u pitanju osoba koja je znatno od vas starija ili mladja.   Znajte da vam to ne moze biti prepreka i ne sme biti prepreka za pravu srecu koja vas sada ceka…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2