Horoskop za cetvrtak, petak i subotu: Osoba do koje vam je stalo postace vasa ljubav!

Horoskop za cetvrtak, petak i subotu: Osoba do koje vam je stalo postace vasa ljubav!

2023-02-22 0 By Admin

Spomenar uvek krije nase skrivene tajne, a osoba iz spomenara ce postati  velika ljubav jednom znaku zodijaka…

OVAN

Spomenar vasih tajnih zelja i ljubavi, svakako krije jednu osobu. Zaljubljeni ste u nju, mada nemate sanse, no ipak se nadate.Mozda je bolje da se okrenete nekoj drugoj osobi, jer zaista sa njom necete imati srece. Nema sanse ni da pokusate bar.

 

BIK

Od  vas se neko okrenuo upravo zbog vaseg hirovitog ponasanja. Neko vas je jako voleo i zeleo je da i vi volite njega. Nemojte poricati, jer biste lagali sebe, i vi ste voleli. Ipak je na zalost pobedila vasa tvrdoglavost i samovolja, nad vasim osecanjima i ljubavlju.

 

BLIZANCI

Vreme je da se otvori vas tajni spomenar i da procitate jedno ime.U vas spomenar je upisano  podebljanim slovima. Zasto do sada niste nista pokusali da bi prisli toj osobi? Ili ste konacno shvatili da ce vam ostati dugo zeljena zelja, ali bez mogucnosti ostvarenja?

 

RAK

Nesigurni ste bas zato sto se osecate smeteno i sputano. Za sve je kriv vas razum  koji ste uvek pustali da ide pre vaseg srca. Razum je bio vasa kocnica za sve i u svemu sto ste zeleli i hteli. Da se kajete ne vredi, ali pokazite  da cete sada slediti srce.

 

LAV

Mozda je red da se sve staro ostavi u  proslosti i da podjete novim koracima. Ostavite za sobom sve sto je bilo, sto vas je htelo i ono sto nije. Vreme je da zaboravite sve, da spomenar uspomena ostane znan samo vasem srcu.Okrenite list i podjite napred.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Dajte da se srede  vasa osecanja i da se zna sta zelite. Vasa ljubav je  na pomolu, ali cete morati znati kome ce biti posvecena. Jedna osoba ce da ocara vase bice i postace sastavni deo  vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2