Horoskop za petak,subotu i nedelju: Tek dolaze dani za srecu!

Horoskop za petak,subotu i nedelju: Tek dolaze dani za srecu!

2023-03-09 0 By Admin

Moramo da kazemo da nema bas nimalo sumnje da ce ovi znaci zodijaka dobiti sve ono o cemu su do sada mastali,ali neko ce se i razocarati…

 

 OVAN

Dani koji su pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.  Neko  ste ko je mnogo patio  ali ono sto moramo da kazemo jeste da sada sledi jedan novi pocetak. Sreca ce konacno pokucati na vasa vrata.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da sledi period za ljubav.   Dakle dani koji su pred nama ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Razmislite  o tome sta je ono sto zelite i posvetite se  onome do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Bicete raspolozeni u danima koji su pred nama. Ceka vas jedan novi pocetak kada je u pitanju ljubav.Sledi  nam vikend, ovo mogu  biti dani kada ljubav pobedjuje.  Sve ostalo je samo na vama,  razmislite o svemu i znacete sta je za vas najbolje.

 

 RAK

Konacno, dani za srecu su pred vama. To je ono sto moramo da kazemo.  Bitno je da o svemu dobro razmislite i da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Neko se bori za vasu ljubav, ali samo je na vama hoce li ta osoba i dobiti priliku da vam svoje emocije dokaze na delu.

 

LAV

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko koga cekaju velike promene.  Znak ste koji zna sta zeli i nema nimalo sumnje da cete morati da donesete neke velike odluke.  Neko zeli da mu date jos jednu sansu,i rec je o osobi koja vam je jednom slomila srce. 

 

DEVICA

Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto  zeli. Sada su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi i kada bi ste konacno mogli doci do svog cilja.  Vas zivot nije bio lak, ali cini se da su pred vama dani kada nemoguce postaje moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2