Tri naredna dana:Neke posledice tek stizu,neki znaci ce se silno kajati!

Tri naredna dana:Neke posledice tek stizu,neki znaci ce se silno kajati!

2023-03-08 0 By Admin

Novcanik ce mnogima da bude prazan,dok ce neki znaci nastaviti da slave. Obradovani paznjom u jednom danu, zaboravljaju da je svanuo drugi…

OVAN

Novcanik vam je skoro pa prazan, jer se od vas ocekivalo mnogo. Morali ste se pokazati mnogo,pa ste i obradovali one koji su to zeleli.Sada je red da napravite planove i da krenete dalje.  Kako stoje stvari sto se tice novca, vreme je da zapljunete u dlanove.

 

BIK

Sto je bilo, bilo je i sada bar znate  da ste osvetlali svoj obraz. Sto je najvaznije, vi ste osvetlali obraz pred onima pred kojim ste i morali. Mada su skoro svi bili iznenadjeni poklonima i paznjom od vas, duboko su vam zahvalni.Mada vam je novcanik prazan, srce vam je puno.

 

BLIZANCI

Vi niste osetili jos da ste ucionili bas sve za svoje voljeno bice. Mogli ste i vise, ali niste bili u mogucnosti. Osobe koje su vam najvaznije, nisu ostale bez vase paznje, makar i sitne. I da niste imali  nista, one bi vam bile jako zahvalne.

 

RAK

Jos vas drzi praznicna euforija i nastavljate da slavite. Kao da nemate pojma da je osvanuo novi dan i da je vreme za nove planove.  Osecate se lepo u dusi, pocastvovani  paznjom nekih dragih lica. Jedno novo u vasem srcu ostavilo je pravi i najveci pecat.

 

LAV

Hteli ste da pokazete sta vas  dotice i ko vam je posebna licnost u srcu. Niste znali da stedite, niti da budete odmereni, pa ste  cinili da drugima bude drago. Vasa je paznja bila na nivou, i zato vam svaka cast.Ali je vas novcanik na zalost prazan.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka dalje, a nije vam ni vazno. Jedino vam je vazno da ste se osetili voljenom, i da vam je srce kao kuca. Sta je ono sto vas  dalje  cini vaznom, nece vam ni biti bitno. Sada se borite da budete odvazni  i da krecete  dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2