Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ovi dani nekim znacima donose susret sa bivsim!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ovi dani nekim znacima donose susret sa bivsim!

2023-03-11 0 By Admin

Dani pred vama  donose susret sa bivsim ljubavima, ali samo pojedinim znacima…

OVAN

Susret koji sledi, bice jedan od onih neverovatnih. Dva para ociju ce u tom susretu da oprobaju otkucaje svojih srca. Nece biti ni svesni da se  hemija prenosi od jednih do drugih, i da ima nesto od srca do srca. I ta nevidljiva veza ce vas spojiti jedno sa drugim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Opet pocinjete po starome, a taman ste se bili malo primirili.Vase ce srce kucati opet nekim cudnim nemirom. Zasto sebi cinite to da vas malo-malo ponese nemir koji vam cepa srce? Hteli biste nesto lepo ,a da se nikako ne potrudite! Ne ide to tako!

 

BLIZANCI

Susret sa jednim rakom raznezice vase zaljubljeno srce. Bice to susret sa vasim bivsim koji ce vas  radovati i ujedno i iznenaditi. Neka vreme zaigra ulogu, a vi se trudite da vama bude u korist. Ako se zelite miriti, cinite sve sada kad vam se pruza prilika.

 

RAK

U tuzi srca svoga zaboravicete i da pomislite na mogucnost ponovnog susreta. Naravno sa bivsim, jer sa kime biste drugim i pozeleli  ponovni susret? Posvadjani zbog beznacajnih stvari, samo cete ostati u uverenju da  vase srce i dalje sanja o  ljubavi koju ste imali.

 

LAV

Zasto se ne zapitate sta je ono sto biste vi mogli da ucinite? Umesto sto krijete  deo svoje krivice, kao da niste gresili, vi razmisljate o krivici bivse ljubavi. Zasto ste nepravedni  i sve svaljujete na drugo bice, kao da je ono samo cinilo vasu vezu, bez vas?

 

DEVICA

Zasto da se radujete zivotu ako vam nece vratiti bivsu ljubav? Ona je bila smisao vaseg zivota, i vasa volja za zivotom. Bez nje se necete nikako moci da skrasite i da vam se  povrati mir. Ovih dana ocekujete konacan odgovor u nadi da ce proizvesti vase pomirenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2