Tri prva dana u novoj sedmici bice najsrecniji dani ovim znacima!

Tri prva dana u novoj sedmici bice najsrecniji dani ovim znacima!

2023-03-12 0 By Admin

Najsrecniji dani u tekucoj sedmici bice dani srece za ove znakove zodijaka…

OVAN

Najsrecniji dani  koji slede nece biti namenjeni bas vama. Pre bi se moglo reci da ce  to biti vasem buducem partneru.Bolje receno, osobi do koje vam je stalo i za koju cete ciniti bas sve da je usrecite. Hoce li ona bar malo usreciti vas?

 

BIK

Necete se mnogo osvrtati oko sebe, niti cete se radovati svemu stosledi. Da biste se radovali moracete da se okrenete malo oko sebe i ucinite nesto konkretno. Nemojte da se nadate da ce vam se desavati nesto lepo a da ne mrdnete nikako.Pokrenite se!

 

BLIZANCI

Vec ste suvise ponosni i dalje pokazujete ponos koji vas prostogusi. Samo je do vas  sta cete ciniti i kako da se odlucite  za dalje korake. Ako zelite da se stvari poprave na bolje, pokazite da  ste spremni da popustite sa svime, pa i kad je ponos u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Najsrecniji dani su pred vama i mozete se poceti radovati.Ljubav vas nosi i osecate da ce se pretvoriti u nesto i lepo i vredno.Jedan ce vas lav povesti u bolje dane.Ako ste i patili do sada, vreme je da se srede sva tuzna osecanja i da uzivate u sreci ovih dana.

 

LAV

Osecate tugu jednog raka bez obzira sto se nije pozalio nikome. Pozelecete da mu budete i uteha i ljubav i vi cete mu priustiti srecnije dane. Kako god budete mogli, ucinicete da mu prva tri u novoj sedmici postanu najsrecniji dani u zivotu.

 

DEVICA

Nikako da se sretnete sa onom koja vas zeli a koju i vi zelite u svojoj blizini. Da bi se to desilo moracete i vi da ucinite neke odredjene stvari. Vreme je da budete voljni da se priblizite njenom srcu i da je prosto ocarate kako b vas  prihvatila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2