Bivsa ljubav ovih znakova je shvatila da je izgubila najbolje sto je imala:Evo kome sledi poruka koja menja sve!

Bivsa ljubav ovih znakova je shvatila da je izgubila najbolje sto je imala:Evo kome sledi poruka koja menja sve!

2024-03-17 0 By Admin

 Dragi nasi,ako ste rodjeni u ovim znacima,znajte da je izvesno da sledi promena… Da ce neko iz vase proslosti pozeleti da sa vama nastavi tamo gde je stalo.

 

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ste vi dovoljno pametni da i sami znate da vasa bivsa ljubav zeli jos jednu sansu. To je ono sto je izvesno. Ona je u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite i spremna je na sve ne bi li vas vratila u svoj zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da li ce do toga i doci, to samo vi znate, ali svakako da je moguce da ce cuda da uslede.  Ono sto je jasno jeste da ce ta osoba da vam se javi. Da je samo pitanje dana kada ce shvatiti da vi niste neko ko ce bilo koga moliti za bilo sta. Moguce je da je  vasa bivsa ljubav ocekivala da vi budete osoba koja ce uciniti prvi korak. Da cete vi nju da zovete, ali to se nece desiti… I zato, ona ce biti ta koja ce pozvati vas broj. Da li cete joj dati sansu, to je samo na vama. Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne smete odustajati od onog sto zelite – i da se, jednostavno, vodite tim da je vas zivot samo vasa stvar.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2