Bivsa ljubav ovih znakova je shvatila da je izgubila najbolje sto je imala:Evo kome sledi poruka koja menja sve!

Bivsa ljubav ovih znakova je shvatila da je izgubila najbolje sto je imala:Evo kome sledi poruka koja menja sve!

2024-03-17 0 By Admin

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da vama slede iznenadjenja. Vi ste znak koji sada ne moze ni da zamisli da vasa bivsa ljubav  zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala… Mislite da je krenula dalje i da ima nekoga, ali zapravo, samo vi ste u njenom srcu. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je samo na vama.

Ako prema njoj i dalje gajite emocije, ako vam je i dalje stalo, onda znajte da je vreme da zaboravite i na ponos i na ego, i da ucinite onako kako nalaze vase srce.

Naravno, oboje treba da budete svesni toga gde ste pogresili i da se potrudite da uzivate u bliskoj buducnosti. Da oboje ispravite svoje greske i borite se za vasu srecu.

Velike su sanse da je ljubav koja postoji medju vama velika, ali ona nije dovoljna. Morate imati na umu da su pred vama dani kada emocija moze da pobedi samo ako se oboje budete iskreno trudili i zalagali kako bi ono sto imate opstalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da je vasa bivsa ljubav u proslosti bila neko ko nije umeo da ceni ono sto je sa vama imao. Ali, sada se sve menja, i tek su pred vama dani kada ce ona umeti da vam dokaze svoju promenu na delu.

Razmislite o svemu i uvek imajte na umu da nista ne znaci ni ponos ni ego, ako smo tuzni. Za pravu ljubav se uvek vredi boriti, jer dzaba nam sav ponos ovog sveta, i sav inat, ako nas uvece nema ko zagrliti… Razmislite o svemu i bice vam jasno sta treba da radite. Ocekujte poziv koji moze da promeni bas sve, ali na vama je takodje mnogo toga.

Stranice: 1 2