Ovan i Lav:Vatreni zodijaci koji su jaci od svega!

Ovan i Lav:Vatreni zodijaci koji su jaci od svega!

2024-03-17 0 By Admin

Ovan i Lav. Sa njima nikada nije bilo lako, ali sa njima je jako lepo!

 

OVAN

Vatreni zodijak. Znak koji ume i moze da ide glavom kroz zid ako treba ali koji u velikoj vecini slucajeva dobije ono sto je zeleo.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja je rodjena da voli. Kada se zaljubi ovan ce da ucini sve sto moze da tu osobu osvoji, a onda i da je usreci. Imajte na umu da ovo znak koji cini sve ono sto moze za ljude koje voli. I jako je vazno da naglasimo da je ovo neko ko zeli i da  dobije onoliko koliko da. Ovan je vatreni zodijak koji je navikao da se bori za svoje zelje i koji ne odustaje ma koliko da mu bilo tesko. Zivot nije lak i on ne ocekuje da bude vec je neko ko ume da istraje u svemu sto naumi. Mora se reci da je ovan osoba koja za prave ljude cini sve i koja je u stanju da pomogne svima oko sebe zato sto je ovo osoba za primer.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kada svi ocajavaju i odustaju, vatreni ovan je znak koji nadje nacina da dobije ono sto zeli. Mislite o tome jer je ovo osoba koja je za svaki primer. Osoba koja tacno zna sta hoce i koja ne odustaje od onog sto hoce niti od onog sto naumi.  Jako mu je vazno da voli i da bude voljen ali nikada nece za emocije moliti.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2