Horoskop za sredu,cetvrtak i petak upozorava na oprez: Jedan ce znak biti prevaren!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak upozorava na oprez: Jedan ce znak biti prevaren!

2023-03-21 0 By Admin

VAGA

Vec ste se predali i ne zanimaju vas nikakva upozorenja.Oprez na koji ste navikli, postaje vasa svakodnevica i vasa navika. Tako vise ne mozete da zivite jer osecate pritisak od onog sta ce biti! I ovih dana osecate da cete biti razocarani, cak ne po prvi put.

 

SKORPIJA

Vase zlatne ruke ce i dalje da rade, ali cete tako i zaradjivati. Vreme je da pokazete oprez kada su vasi troskovi u pitanju. Previse radite, ali skoro da isto toliko i trosite. Budite mnogo odredjeniji kada su troskovi u pitanju. Zasto samo posao, gde vam je tu malo uzivanja?

 

STRELAC

Vec ste svesni da nesto ne valja, ali cete tek uvideti i sta je to. Ovih dana cete otkriti i bicete razocarani jer slede vam neprijatna iznenadjenja. Bice  to nesto za vas neprijatno, ali cete konacno morati da prihvatite stvari kakve jesu.

 

JARAC

Vreme je da budete svesni sta biste mogli i sta vas ceka.I ma koliko bili neodlucni, vreme je da postanete jaci. Vasa prica se  nece moci zavrsiti  tako kako ste ocekivali.Ipak cete morati da se mirite sa istinom da vas je partner prevario. I smognete snage da krenete dalje.

 

VODOLIJA

Vas cilj je da budete odlucniji, ali samo kada se radi o vasim obavezama.Ipak cete morati da se vodite obavezama koje ce vas  prosto lomiti.Moracete da se pokazete odlucnijim i kada je vase emotivno polje u pitanju. Kako god bilo tesko, ovih dana cete doneti veliku odluku.

 

RIBE

Smatramo da vas ceka nesto jako lepo i da ste  nespremni da se  nadate.Vase bice se suvise predalo i vreme je da ojacate. Necete moci verovati da vam slede prelepi trenuci.Oprez vise nije nuzan, vreme je da konacno i sami osetite istinsku srecu.

 

Stranice: 1 2