Naredna 72.sata donose novu ljubav za  ova tri znaka!

Naredna 72.sata donose novu ljubav za ova tri znaka!

2023-03-24 0 By Admin

Tri  dana koja su pred vama donece prelepe stvari a nekima ce doneti i novu ljubav…

OVAN

Ne znate sta biste dalje a osecate da vas remete takve situacije. Najradje bi da znate sta vam je cilj i sta vam je prioritet.Ovih dana cete moci da delujete na polju ljubavi, pa mozda vam se i posreci.Vreme je da podjete  novim koracima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme koje sledi bice sati koje cete morati da posvetite sebi. Niste svesni da se odmah morate pokrenuti sa mrtve tacke i ici napred. To sto ste se osamili nikako vam ne pase i nemate snage ad se pokrenete.Mozda je pravo vreme da napravite presek u ova tri dana.

 

BLIZANCI

Jedna vodolija i dalje zeli da vas kontrolise, mada je to cinila i ranije.Pod njenim budnim okom, vi se osecate  tesno u svojoj kozi. Mozda je krajnje vreme da budete jaki da joj se suprostavite i da pokazete svoje ja. U ova tri dana zauzmite stav.

 

RAK

Osecate se nemocno i jako vam je tesko sto vam ide kako ne zelite. Problem je u vama jer trpite, umesto da se suprostavite.  Ne dajte se vise  nervirati i podjite za licnim zeljama.Nema veze sto ce misliti da ste sebicni.Svako misli na sebe, mislite i vi na svoju srecu.

 

LAV

Mozda je pravo vreme za prave stvari, mada ne verujete.Tri dana su pred vama i da vas uvere da cete postati puno srecniji.Od vas se ceka da budete odlucni i da  jednu osobu drzite na oku. Postace vam nova ljubav koja ce vas usreciti.

 

DEVICA

Niste medju tri znaka kojima sledi nova ljubav. Ipak ce vam slediti mnogo bolje situacije i lepsi trenuci.Tri dana pred vama ce biti sati uzivanja, radosti i druzenja. Budite odlucni u svemu, pokazite pozitivnu energiju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2