Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak: Neke ce iznenaditi sreca, a nekima sledi tuga!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak: Neke ce iznenaditi sreca, a nekima sledi tuga!

2023-03-25 0 By Admin

Neke znake zodijaka cekaju iznenadni dani srece, dok ce neke druge  da opekne bol slomljenog srca…

OVAN

Neke ce znake, a medju njima i vas, da snadje iznenadna sreca. Bas nesto cemu se niste nadali i sto vas  vodi ka lepsim stvarima. Ako ste i bili tuzni do sada, ova tri dana ce vas vinuti u oblake.Gledajte da  sacuvate ono sto imate.

 

BIK

Vreme je da vas neke situacije nauce lekciju koju morate da zapamtite.Upascete u jednu priliku koja ce vas morati uciniti i jacim i stabilnijim. Vreme je da budete  mnogo jaci i pre no sto se predate. I da prihvatite sve sto zivot nosi, makar bilo i neprijatno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Morate da razmislite sta vamje ciniti, jer ste suvise opusteni. Ako necete da se borite,  makar se nemojte jos predavati. Vas zivot moze da bude solidno  lep, samo ako ga prihvatite takvim kakav jeste. Shvatite da ne mozete uticati na neke stvari.

 

RAK

Morate se privici na neko vreme koje nije bas  najpovoljnije za vas. Barem morate uciniti nesto da bi vam postalo daleko bolje. Nikako da vam se usmere pravci sa jednom osobom a ona namerno izmice vasem pogledu.

 

LAV

Neke trenutke  koji slede pamticete dugo.Verujte da ce biti takvi da cete ih pamtiti po lepoti koju cete imati.Vas pogled ce sresti jedne oci i ostati zarobljen u trenutku. Vreme je da zivite  za bolje dane jer sledi nova ljubav.

 

DEVICA

Ceka vas otvoren razgovor sa osobom do koje vam je stalo.Pokazite malo vise paznje i da ste spremni da  cinite ustupke.Od vas se ceka da budete tolerantni na neke  uslove, ali da i vi ne odustajete od svojih. I vi se izjasnite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2