Horoskop losih vesti:Ove zodijake ocekuje tezak period!

Horoskop losih vesti:Ove zodijake ocekuje tezak period!

2023-03-31 0 By Admin

 Imajte na umu da svaka sreca ima svoj kraj, bas kao sto ima i svoj pocetak. I svi mi nekada dozivimo razocarenje, slomljeno srce, ali sve, bas sve, bude i prodje…

 

 LAV

Bice mnogo losih vesti za vas u periodu koji je pred nama. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da se ovo pre svega odnosi na ljubav. Vi cete konacno shvatiti gde ste gresili.

Nije da vi to ne znate vec sada, da niste svesni koliko ste zapravo mogli da budete srecni, samo da ste znali da cuvate osobu koja vas je volela. Ali, vama je bilo malo. Vi ste zeleli nesto drugo, ne ljubav, ne porodicu i dom, vec samo svoju slobodu. Dobili ste je, a sada vam ni ona ne cini srecu… Sad bi ste zeleli da vratite vreme, ili, bolje da kazemo, da vratite u zivot osobu kojoj ste bili centar sveta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Verovali ili ne, ta osoba je zaista srecna. Konacno je pronasla nekoga ko je spreman da joj svoju ljubav dokaze i pokaze i ko ume da je cuva.  Naravno da ce vam biti tesko u danima koji su pred nama. Doci ce ne samo do losih vesti, losih po vas, da je ona srecna, ali i do susreta  sa njom. I da, ona nece biti sama, a upravo to ce vam slomiti srce.  Znajte da vam ga nije slomila ona, vi ste ga slomili sami sebi…Jer niste umeli da cenite srecu koju ste imali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2