Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Slede tri dana za velike promene!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Slede tri dana za velike promene!

2023-04-01 0 By Admin

Tri dana koja su pred nama mogu da donesu mnogo toga. To je ono sto moramo reci.

 

 OVAN

Tri dana koja slede ce pre svega biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Izvesno je da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. No, vase srce ipak zeli nesto drugo.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da znate da je jednoj vagi stalo do vas. Da je odana i iskrena i da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje ako joj date priliku.  Treba da znate da vas niko nikada nije voleo iskrenije nego ona.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Morate imati na umu da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren prema vama i da zapravo nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako bi ste mu dali sansu itekako je moguce da bi ste shvatili da konacno kraj sebe imate osobu koja sa vama ima ozbiljne namere. Mislite o tome.

 

RAK

Sve ce doci na svoje. Jedna vaga vas jako voli i u to nema nimalo sumnje. Ako odlucite da joj date priliku imajte na umu da ce itekako umeti da vas voli na jedan poseban nacin. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce doci na svoje.

 

LAV

Naredna tri dana ce biti prilika da pocnete ispocetka. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da slusate svoje srce. Neko vas iskreno voli i nema bas nimalo sumnje da ta osoba zasluzuje da joj date sansu. Ona bi itekako mogla da vas usreci, a sve ostalo je na vama.

 

 DEVICA

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je iskren prema vama i skoro da nema toga sto ne bi uradio kako bi vam dokazao i pokazao svoju naklonost.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2