Pocinje nova sedmica i donosi niz desavanja:Skorpiju i Jarca ceka nesto posebno!

Pocinje nova sedmica i donosi niz desavanja:Skorpiju i Jarca ceka nesto posebno!

2023-04-02 0 By Admin

Nova sedmica je pred nama. U narednih nekoliko dana, ovim znacima slede trenuci za pamcenje…

 

  OVAN

Nova sedmica ce vama biti jako lepa i talicna.  Vi ste neko ko ce moci da kaze da mu se zivot promenio iz korena. Ono sto je vrlo vazno da naglasimo  jeste da ce nova sedmica biti prilika za pomirenja sa starim ljubavima. Jedna osoba iz vase proslosti zeli da sa vama nastavi tamo gde je stala. Mozda je u pitanju neko ko vas je povredio  i ko vam je slomio srce, ali verujte nam na rec da se ta osoba kaje vise nego ikada.  Da, vi ste povredjeni,  vi ste patili, ali ona sada pati jos vise.

Moramo da kazemo da ce nova sedmica biti prilika da pocnete ispocetka sa njom,  ali odluka je na vama.  Nemojte obecavati ono sto  niste  u stanju da ispunite,  ali dozvolite  sebi da uradite onako kako vam nalaze vase srce!  Jer, ako vama ona znaci, onda zaboravite i na ponos i na inat i da iskoristite sansu za srecu koja je na korak od vas!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sledi nova sedmica tokom koje vam ni u kom slucaju srece nece faliti!  Dakle, vrlo je moguce da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli,da postoji neko u vasoj blizini ko prema vama gaji jake i iskrene emocije.  Da, moguce je da je u pitanju osoba koja vam je mozda samo prijatelj,  ali cije su emocije prema vama mnogo vece nego prijateljske.

Ako bi ste joj dali sansu, ovo ce biti sedmica koja ce oznaciti novi pocetak i veliku srecu o kakvoj ste do sada samo mastali. Vazno je da toj osobi date priliku da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Necete zazaliti zbog toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2