Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

2023-04-02 0 By Admin

Pocinje jos jedna sedmica.Mi vam danas otkrivamo sta vam donosi.

 

 

OVAN

Horoskop za tri dana koja su pred nama ce biti vise  nego povoljan. To  je ono sto moramo da kazemo.Srecu ste dugo cekali ali nema sumnje da ste je zasluzili.  Sledi vam zaista lep pocetak prve radne sedmice aprila.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da cinite onako kako vam nalaze vase srce.  Ono bez imalo sumnje ume da prepozna sta je ono sto je najbolje za vas.Jedan rak vam jako znaci i u to nema sumnje.

 

BLIZANCI

Morate znati sta je ono sto zelite. Cini se da je doslo do toga da date laznu nadu nekome ko  to nije zasluzio.  Bolje je da kazete da sa tom osobom ne zelite nista vise od prijateljstva nego da joj nesvesno date laznu nadu.

 

RAK

Horoskop za prva tri dana u novoj sedmici ce vama biti jako povoljan.Mozemo cak da kazemo da cete vi biti znak koji ce iskreno uzivati.

Konacno bi moglo da vam krene na polju ljubavi i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vrlo je moguce da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Ovo bi mogli biti dani kao stvoreni za emocije.

 

DEVICA

Odlicno se osecate.Vazno je da kazemo da vas neko voli i da ste nekome vrlo vazni. Ako odlucite da toj osobi date priliku itekako bi mogla da vas usreci.Nemojte obecavati sto ne mozete ostvariti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2