Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana za ljubav i za veliku srecu!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana za ljubav i za veliku srecu!

2023-04-09 0 By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje i nema nimalo sumnje da ce cuda biti moguca u danima koji su pred nama. Razmislite o tome sta vam tacno treba za srecu jer slede trenuci kada ce kolo srece da se okrene.  Konacno sledi ljubav o kakvoj ste dugo mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Konacno, sreca ce pokucati na vasa vrata. Tri dana koja su pred nama mogu da budu prilika da pocnete ispocetka. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo  vreme da mu to i kazete.

 

STRELAC

Sledeca tri dana ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da nema nimalo sumnje da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite i da idete ka svom cilju.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da am svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vi ne mozete ni da zamislite koliko vas lepih stvari ceka u danima koji slede. Patili ste i previse,ali sve dolazi na svoje i vi ste to zasluzili.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Tri dana koja su pred nama ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. Cuda su moguca u danima koji su pred nama i to je jedino sto je iskreno vazno. Razmislite o tome.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da su njegove emocije prema vama  takve. On bi itekako mogao da vas usreci ali je na vama hocete li mu dati sansu. Razmislite o svemu i sve ce doci na svoje.

 

Stranice: 1 2