Boginja ljubavi vlada do 6.maja:Ovim znacima se otvaraju vrata ljubavi!

Boginja ljubavi vlada do 6.maja:Ovim znacima se otvaraju vrata ljubavi!

2023-04-12 0 By Admin

Venera, boginja ljubavi, 11.aprila je usla u znak Blizanca. Venera je poznata po navali i intezitetu emocija. Tako ce biti i ovog puta.

 

  STRELAC

Boginja ljubavi ce na vas imati jako veliki uticaj. To je ono sto moramo da kazemo kako bi ste se na neki nacin pripremili na ono sto vas ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Izvesno je da ste znak koji je mnogo patio zbog ljubavi, ali konacno svemu tome sledi kraj. Moramo zapravo da kazemo da ste vi znak koji ce do pocetka  maja na polju ljubavi doziveti najvece promene. To je ono sto je izvesno.

Ako ste sada slobodni, imajte na umu  da je moguce da cete se zaljubiti na prvi pogled.  Da ce to biti ljubav kakvu ste do sada samo  prizeljkivali, ali da cete konacno moci da kazete da ste se zaljubili  i da vam je uzvraceno kao nikada do sada. Venera ce biti na vasoj strani, a ljubavi cete imati vise nego ikada. Zasluzili ste to.

Za slucaj da vi vec imate kraj sebe voljenu osobu, onda je izvesno da ce ovo biti period kada cete resiti sve probleme koji postoje izmedju vas. To moze da znaci da vam sledi prosidba, pocetak zajednickog zivota i jos mnogo toga. No, bilo kako bilo, sve ce to biti lepe stvari, a to je jedino sto je iskreno vazno i bitno.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2