Cetvrtak, petak i subota ce biti najlepsi dani u zivotu ova dva znaka:Kakva luda sreca u najavi!

Cetvrtak, petak i subota ce biti najlepsi dani u zivotu ova dva znaka:Kakva luda sreca u najavi!

2023-04-12 0 By Admin

  Slede tri dana koja mogu da promene neciju sudbinu iz korena, ili bolje da kazemo, neciju buducnost…

 

  OVAN

Najlepsi dani su pred nama. Ako ce neko u danima koji su pred nama moci  da kaze da mu je krenulo na bolje i da mu se jedna velika zelja ostvarila onda ste to vi. Vrlo je moguce da vam sledi povratak nekoga iz proslosti.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako ste spremni da prastate imajte na umu da sada konacno slede dani za oprostaj i novu sansu.

 

 BLIZANCI

Odlicno se osecate. Sreca vas je konacno pogledala i konacno ste srecni bas onako kako ste oduvek i zeleli da budete. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Treba da mu date sansu jer ono sto prema vama oseca jeste iskreno i pravo. Mislite o tome.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam nova sansa za srecu. Mnogo ste se trudili i zeleli da pomognete svima oko sebe. Sada ce konacno sreca biti moguca.

 

 LAV

Vrlo je moguce da su pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Naredni dani ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Posle niza suza, srece vam zaista nece faliti i to je ono sto je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je jako vazno da kazemo kako bi ste umeli da iskoristite naredni period. Jedan rak vas voli iznad svega i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Pazite sta radite. 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2