Nastupilo je pomracenje Sunca koje traje do petog maja:Ovim znacima sledi zanimljiv  period!

Nastupilo je pomracenje Sunca koje traje do petog maja:Ovim znacima sledi zanimljiv period!

2023-04-20 0 By Admin

 Danas, dvadesetog aprila, ne samo da je mlad mesec usao u znak ovna, vec je nastupilo i pomracenje Sunca, koje traje do petog maja.

 

  VODOLIJA

Pomracenje sunca bas i nece doneti najlepse trenutke. No, svakako da ovo hoce biti jako zanimljiv period kada ste vi u pitanju.

Ono sto ce na vas ostaviti svkakao najveci utisak je samo saznanje da jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Nema nimalo sumnje da je ona pokusala da vas zaboravi…. I da je sve uradila kako bi to uspela, ali joj jednostavno nije poslo za rukom.

Dakle, sada ce konacno da odluci da krene ka vama, da zaboravi i na svoj ponos i na svoj inat jer ce jednostavno shvatiti da vas previse voli da bi mogla da vas ostavi u proslosti. I zato, ako i vi tu osobu i dalje volite, onda se radujte…  Jer vam dolaze dani kada  zelje postaju stvarnost. Kada se neko trudi kao vi, kada neko voli kao vi, onda svako ko je ikada imao cast da vas ima u svojoj blizini pre ili kasnije shvati koliko ste posebni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama sledi nova sansa sa tom osobom, novi pokusaj, a sve ostalo je na vama, jer cete vi konacno doneti odluku zelite li da se vracate na staze proslosti.

Moramo da kazemo za sam kraj,  pomracenje Sunca ce doneti niz promena ako ste sada u vezi, jer ce mnogi pripadnici vaseg znaka shvatiti bolnu istinu… Da ih voljena osoba ne voli kako bi zeleli, ili, da vi ne volite nju kao nekada. Da se ljubav pretvorila u naviku. To moze i ume jako da zaboli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2