Obecana ljubav:Jedan znak ce biti izdan od onog ko mu se zaklinjao na ljubav!

Obecana ljubav:Jedan znak ce biti izdan od onog ko mu se zaklinjao na ljubav!

2024-04-20 0 By Admin

Obecana ljubav i sreca, obicno ostanu  mrtvo slovo na papiru.Tako ce se uskoro desiti i ovom znaku zodijaka!

OVAN

Obecana sreca jos vas nije nasla, ali je trenutno i ne trazite. U zadnje vreme ste mnogo zaposleni, pa su vas okupirale brojne obaveze.Vreme je da se malo  osvrnete  i vidite da neko zeli vase drustvo. Zasto ste sve podredili poslu?Oko vas kljuca zivot!

 

BIK

Odavno govorite da morate da se borite za bolje sutra. Ipak se ponasate lenjo i nezainteresovano.Vasa obecana sreca je uvek u vasim pricama, zeljama i planovima. Vreme je da sa reci predjete na dela. Tek onda mozete da parirate nekome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate se uvek spremno da pomognete  jednoj osobi, ali ne i drugima.Ona vas je vezala za sebe i svoje snove je bacila pod vase noge. Voli vas i vi volite nju, bez  namere da je izdate na kraju. Dace vam srce na dlanu kad vidi da joj ostvarujete snove.

 

RAK

Uskoro ce vam se obiti o glavu sto ste voleli nekoga i verovali mu sve.Bas onaj sa kojim vam je bila obecana ljubav, izdace vase poverenje. Povredice vas onaj u kojeg ste se kleli, i koji se vama zaklinjao na srecu. Vreme  pred vama je vreme tuge.

 

LAV

Morali ste da cinite neki odredjen korak i vreme je da ga nacinite, ako niste. Morate znati sta hocete, pa i kako da se postavite prema jednoj osobi.Niste u startu podvukli crtu u niste mu dali do znanja sta ne sme da pogazi.Sada se nemojte buniti!

 

DEVICA

Stize vas kajanje  za ono sta ste ucinili, a bila vam je obecana sreca. Jedna  kratka avantura ce  vas kostati bola i vreme je da se nosite sa njime.Od vas se ceka da pokazete  da cete znati da okajete svoje greske koje ste pocinili.I da nikad ne ponovite istu gresku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2