U zadnjoj sedmici aprila ovi znaci ce doneti odluku koja ce im promeniti zivot iz korena!

U zadnjoj sedmici aprila ovi znaci ce doneti odluku koja ce im promeniti zivot iz korena!

2023-04-23 0 By Admin

VAGA

U zadnjoj sedmici aprila, moracete da prihvatite neke promene. Ticu se vaseg partnera i vase emotivne veze. Pokazite da cete bez obzira na promene, drzati sve pod kontrolom. Ne dajte konce iz ruku nikome drugom,i budite oprezni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Odavno ste na koloseku koji nudi sto puteva i sto staza. Vreme je da sami donesete odluku, sta ciniti i kojim putem poci. Ni ovako vise nece ici, pa zato gledajte da se  odlucite i sta cete, i kako i sa kime dalje! Vreme je za njavaznije odluke.

 

STRELAC

Ljubav ce vas povesti  i  vase srce ce vas voditi napred kroz tu novu ljubav.  Od vas se ceka da budete znani i vesti u onome koji vam je cilj na umu.Idite i ne osvrcite se na to sta ce biti, sta ce se desiti. Budite svesni da su greske uvek moguce, i vama i svima.Zato uzivajte u trenicima koji slede, bez brige unapred i bez pritiska sta i ako!

 

JARAC

Od vas se ceka da odredite svoje prioritete u zadnjoij sedmici aprila. Vreme vam ide na ruku u onome sto planirate. Za sada  sve zavisi od vasih koraka, ali cete se utisati i necete za planove nikome govoriti.Zelecete da nasupite mudro i tako iznenadite mnoge.

 

VODOLIJA

Odlicno se snalazite u svemu  i za sada ce da bude kako kazete. Sledi vam veliko iznenadjenje od vasih  prijatelja.Od njih cete se radovati, a pored toga  bicete i iznenadjeni jednim korakom sto ce ga uciniti za vas.Ugovorice vam susret sa nekim ko vam se svidja.

 

RIBE

Zadnji dani meseca prilaze kraju i poceli ste ih odbrojavati. Bili ste dosta zadovoljni svim sto vam se desavalo. Da ste i hteli drugacije, ne biste mogli da se  zalite na ovo sto ce biti ovih dana.Sledi vam neocekivano lepa zavrsnica meseca.

Stranice: 1 2