Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja velike zelje!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja velike zelje!

2023-04-24 0 By Admin

 VAGA

Morate da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je ipak samo na vama, ali znajte da je iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani za ljubav. Da zapravo nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da neko iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Hoce li do toga doci ili ne, to samo vi znate.

 

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Pred vama su sada tri dana kada cete moci da donesete neke odluke. Ono sto je bitno da znate jeste da je izvesno da je jedan rak oseca nesto znacajno i jako prema vama. Ostalo zavisi od vas.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i sve ce doci na svoje. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za srecu. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce naredna tri dana doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste znak koji je mnogo patio ali svemu dolazi kraj. Posle niza suza sreca ce vam biti zastitni znak.

 

RIBE

Naredna tri dana ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali vam konacno sledi jedan novi pocetak. Posle niza suza, sreca ce biti vas zastitni znak. Naredna tri dana mogu biti predivna.

 

Stranice: 1 2