Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Tri dana koja su pred nama  donose  velika iznenadjenja!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Tri dana koja su pred nama donose velika iznenadjenja!

2023-04-26 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce tri dana koja su pred nama biti carobni za ljubav.

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama mogu da donesu mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste osoba koja je uvek pokusavala da usreci druge i sada je doslo vreme da vam krene na bolje. Mislite na tome.

 

  BIK

Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Vama ce naredni period  biti jako zanimljiv i vama sledi  jako zanimljiv period.  Treba da se posvetite sebi i da  uzivate u svemu sto sledi. Srecu ste vi zasluzili.

 

BLIZANCI

Konacno su pred vama dani za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo.Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto zeli i konacno ste pronasli osobu koja je spremna da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 RAK

Tri dana koja su pred nama mogu da donesu promene koje vi sada ne ocekujete. Dakle,bitno je da razmislite o svemu i da se zapitate da li zelite da date jos jednu sansu nekome iz svoje proslosti. Neko je spreman da se bori za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ovo ce biti tri dana kada cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko ce vam na delu dokazati i pokazati svoju ljubav.Vi ste zasluzili da vam krene na bolje. Toliko ste suza prolili da je  konacno doslo vreme da se kolo srece okrene.

 

DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da neko jeste iskren prema vama. Da ne treba da sumnjate u emocije te osobe. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam to dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2