Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo kome treba da cestitamo!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo kome treba da cestitamo!

2023-04-27 0 By Admin

Slede tri dana koja bi mogla da promene neciji zivot iz korena. Istina o svemu sto vas ceka.

 OVAN

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Sve ostalo je samo na vama. Treba da znate da ste nekome jako vazni i da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste vi neko ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja.To je ono sto moramo da kazemo. Prosli ste mnogo toga ali sada su konacno pred vama dani  za pravu ljubav.  Nemojte  propustiti ovu sansu.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da ce ovo biti  dan kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame i za plakanje. Sve ostalo je samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada su u pitanju dani koji slede jeste da vas cekaju lepe stvari. Da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije i dobije sansu za ljubav.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i rame za plakanje. Sve ostalo je samo na vama. Imacete srece onoliko koliko budete imali volje da se borite i to je ono sto je najvaznije od svega.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam slede dani za promene. Vi ste znak koji ce iskreno uzivati u danima koji su pred nama. Dakle, na vama je da se fokusirate na ono sto zelite i da idete  tamo gde vas vodi vase srce Imate prava na to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2