Tarot citanje za naredne dane:Evo sta vam sledi!

Tarot citanje za naredne dane:Evo sta vam sledi!

2023-04-27 0 By Admin

  Skoro smo dosli do kraja meseca aprila,pred nama je jos jedan mesec, i jos jedan pocetak. Svaki kraj je jedan novi pocetak.

 

 OVAN

Naredne dane cete provesti tako sto cete konacno doneti neke odluke. Vreme je da razmislite o svemu i da se ponasate u skladu sa tim sta je ono sto zelite. Jer, cini se da nekome dajete laznu nadu, a to ni u kom slucaju nije pametno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Naredne dane ce upravo da obelezi to saznanje. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama ali treba da znate da joj jeste  iskreno stalo.

 

 BLIZANCI

Naredne dane cete provesti tako sto cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Mislite o tome. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude sve ono o cemu ste masali. Ta osoba jako dugo krije svoje emocije ali vreme je da kaze istinu.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama slede dani za ljubav. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite i da pustite da vas vodi vase srce. Vazno je da znate da je misljenje drugih samo misljenje drugih, a da je vas zivot ipak samo vasa licna stvar.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da cete naredne dane provesti raspolozeni. Imacete volje za mnogo toga i to je ono sto moramo da kazemo.

Kada neko cini dobro onda treba dobrom i da se nada. Nemojte obecavati sto ne mozete ostvariti.

 

 DEVICA

Ovo ce biti dani kada cete konacno sebe staviti na prvo mesto. Dakle, sve ostalo je ipak samo na vama. Neko ste ko ce moci da kaze da je voljen i imajte na umu da slede trenuci kada  ljubav moze da pobedi. Sve ostalo je na vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2