Narednih 72.sata mogu da donesu promene,jedan znak ce se suociti sa tugom!

Narednih 72.sata mogu da donesu promene,jedan znak ce se suociti sa tugom!

2023-04-28 0 By Admin

Tugom  niko ne zeli da se kiti, ali vam horoskop u narednih sedamdeset i dva sata  zeli da posalje upozorenje: Samo iz razloga da se neki znaci ne iznenade, ako im je sada sve potaman…

OVAN

Osecate se dosta dobro i cinite bas sve da vam krene jos bolje. Za sada se nemojte nista ni brinuti, niti cete imati razloga. Vazno je da sve drzite pod kontrolom i da svoju srecu ucinite stabilnom. Nece vam biti lako jer imate nedoumice u vezi jedne osobe. Dobro razmislite sta bi se moglo desiti!

 

BIK

Tugom okiceni  skoro stalno,osecate se nevoljeno i nekakozapostavljeno od svih.  Zasto dopustate ad se vasa bolna proslost stalno uplice u vasu sadasnjost? Naredni dani bi mogli da budu mnogo bolji u svakom pogledu. Okanite se secanja, ne uporedjujte osobe, niti situacije koje sada imate. Glavu gore i pocnite da mislite pozitivno.

 

BLIZANCI

Mada cete raditi dosta, ipak se necete zaliti. Srecom, imate nekog elana u sebi, kada je u pitanju vas posao jer sebi pravite planove. Verovatno da cete ovih dana ocekivati jako lepu zaradu, pa cete se moci radovati sto imate sansu da se pokazete i dokazete na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sa tugom u srcu cekate naredne sate, ocekujuci da vam se vrati vase voljeno bice. Imali ste neki nesporazum i sada vas nikako  da snadje sansa da sve popravite. Bar ono sto sto je do vas i ono sto licno smatrate da bi moglo da bude drugacije. Nije vreme za neke nade, ovaj horoskop vas upozorava na tugu.

 

LAV

Osecanje  ugasle ljubavi vas  ispunjava i bolom i  sa tugom, ali ne i nadom da cete biti bolje.Zasto ste se predalii tako i toliko, kada niste svesni sta vas ceka? Mozda ce bas ovi sati pred vama da budu sati koji ce biti ispunjeni srecom. I nema vece srece, no kada se sa tugom zameni sreca, a losa predosecanja sa nadom da ce biti bolje!

 

DEVICA

Naredna sedamdeset i dva sata ce vas ohrabriti i bice vam vetar u ledja.Od vas  se ceka da se nadate  da ce stvari znatno da se poprave. Vreme je za nove nade  koje bi vas povele ka ostvarenju zelja.Vase srce tezi da bude puno ljubavi i da isto toliku ljubav i uzvrate.Lako ce vam se ispuniti zelja ako je pokazete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2