Horoskop za petak,subotu i nedelju:Dani za pamcenje i za pravu ljubav!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Dani za pamcenje i za pravu ljubav!

2023-05-04 0 By Admin

Vazno je da kazemo da ce tri dana koja su pred nama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.

 

 OVAN

Pred vama su dani za pamcenje. Moramo da kazemo da su pred vama trenuci za ostvarenje svega o cemu ste do sada  mastali. Posle niza problema, vi cete biti znak kojem se osmeh se vraca na lice.

 

BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo misli. Dakle, sada vam sledi nova sansa za ljubav.

 

BLIZANCI

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko je spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Mislite o tome.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Kada se neko trudi i daje sve od sebe, onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Treba da znate da ce sreca biti na korak od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Vi ste neko ko je imao slomljeno srce i ko je mozda sada stava da misli da nikada nece pronaci svoju srecu. Ali, polako, imajte na umu da sve moze da se promeni.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da je i vama krenulo na bolje. Kada se neko trudi onda pre ili kasnije bude i nagradjen. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da se fokusirate na ono do cega vam je zapravo stalo i ponasate se u skladu sa tim.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2