Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri dana za veliku radost!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri dana za veliku radost!

2023-05-03 0 By Admin

 Vazno je da kazemo na samom pocetku da slede dani kada ce jedan znak dobiti sve o cemu je dugo mastao.

 

 OVAN

Tri dana koja slede mogu da budu prilika da jedan znak shvati gde je pogresio.Istina je da ste vi neko ko je mnogo patio ali vreme je da se neke stvari promene. Ukratko, vama tri dana koja su pred nama donose odluku da cinite kako vam nalaze vase srce. Ispravno cete postupiti.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da naredna tri dana mogu da budu prilika da pocnete ispocetka. To je ono sto moramo  reci.Imajte na umu da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. No, samo vi znate sta je ono sto vi zelite.  Iznenadjenja mogu da uslede.

 

  BLIZANCI

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da vas iskreno voli neko iz vase proslosti. Samo vi znate da li ste spremni toj osobi da date sansu ili ne. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo moguce da su sada pred vama dani za pravu ljubav kada ce bas sve biti moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Dakle samo se posvetite sebi i uzivajte u svim onim lepim stvarima koje vas sada cekaju.  Razmislite o tome jer je jasno da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska..

 

 LAV

Moramo da kazemo da slede tri dana za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da slusate svoje srce i da se posvetite sebi i svemu onome sto sledi. Vreme je da slusate svoje srce.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce tri dana koja su pred nama doneti ljubav. Vi ste neko ko ce moci da donese veliku odluku u danima koji su pred nama. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2