Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Vreme je za pravu ljubav!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Vreme je za pravu ljubav!

2023-05-10 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama doziveti velike promene.

 

 OVAN

Vreme je da se posvetite sebi. Vi ste znak koji je oduvek pokusavao da  usreci one koje voli. Neka sada dodje do promena i da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Cuda ce itekako biti moguca kada ste vi u pitnaju.

 

 BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da je doslo vreme da se i vama dese lepe stvari. Ovo ce biti tri dana kada ce zaista mnogo toga doci na svoje. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani kada cete morati da donesete neke odluke. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete je dati to je samo na vama ali cinjenica je da je mnogo toga sada moguce.

 

 RAK

Morate imati na umu da je zivot jedan. Da nekada morate krenuti dalje i nekome okrenuti ledja. Osoba ste koja se uvek borila za one koje voli ali sada su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Samo ostanite ono sto jeste. Neko iz vase proslosti bi sve dao da hocete sa njim da nastavite tamo gde ste stali. Mislite o tome jer ce cuda biti moguca.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Vi ste neko ko je mnogo patio ali sada su pred vama dani kada bi ste mogli da kazete da ste dobili sve ono o cmeu ste mastali. Bitno je da znate sta je ono sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2