Dusa ce ih zaboleti,i srce ce im biti slomljeno:Ovim znacima dolaze teski dani!

Dusa ce ih zaboleti,i srce ce im biti slomljeno:Ovim znacima dolaze teski dani!

2023-05-09 0 By Admin

 Nije nikakva uteha, ali uvek imajte na umu da sve na svetu ima svoj rok trajanja. I tuga, i sreca, pa i sam zivot…

 

   BIK

Dusa ce vas zaboleti u danima koji su pred nama. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi na neki nacin sami krivi za to. Prosto cete konacno shvatiti da ste povredili nekoga ko to nije zasluzio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne kazemo da ste to uradili namerno, mozda se jednostavno samo desilo. Mozda ste imali najbolje namere, pa je sve otislo u pogresnom smeru, ali ipak se desilo. Ta osoba je zbog vas zaista prolila more suza ali ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce karma da uradi svoje. Vi cete prosto shvatiti sta ste uradili i jasno je da vas sada stize kajanje. Ne mozete nista promeniti, ne moze niko od nas da vrati vreme,ali je za svaku pohvalu ako odlucite da trazite oprostaj.

Da kazete onako kako jeste, i da od srca tu osobu zamolite da vam oprosti. Ukoliko je rec o nekom bivsem partneru, imajte na umu da to sto ce vam mozda oprostiti, ne znaci da ce biti spreman i da vam se vrati.  Bitno je da vam oprosti kao coveku da bi ste vi mogli da nastavite dalje sa svojim zivotom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nema razloga da se plasite karme. Samo budite covek. Recite istinu, znajte da otvoren razgovor moze da resi mnoge probleme. Vasa dusa ce biti mirna kada predjete preko inata i ponosa i ucinite onako kako vam nalaze vase srce.Svakome se od nas nekada desi da napravimo gresku, i zaista je ljudski i prastati i gresiti… U redu je, sve dok smo sposobni i spremni da kazemo izvini kada pogresimo, kada nekome slomimo srce… Kada nekoga povredimo! Budite to u stanju, jer od inata nemate nista. U tom slucaju, mir vam nece biti saputnik…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2