Veliki horoskop za naredna 72.sata:Evo sta petak,subota i nedelja donose tvom znaku zodijaka!

Veliki horoskop za naredna 72.sata:Evo sta petak,subota i nedelja donose tvom znaku zodijaka!

2023-05-11 0 By Admin

Dani vam donose razne promene, ali ce nekima doneti najlepse promene do sada!

OVAN

Naredna tri dana vam donose brojne promene od kojih i jednu veliku.Odavno ste hteli da je ucinite i onaj korak sto do nje dovodi.U momentu ste odustajali, ali necete sada! Nesto ce se samo od sebe promeniti.Vi samo prihvatite stvari onakvim kakve jesu, i ne mislite unapred sta i kako! Nemojte se opterecivati unapred stvarima koje i ne slutite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dovijate se onako kako znate i bez necije prave podrske. Ako je i niste imali do sada, bar ovog dana je iskreno ocekujete. Vreme je konacno na neke promene, pa hteli ili ne, do njih ce svakako doci.Ocekujte  da se desi cudo. U vasem slucaju lepo cudo, jer ce za vas nemoguce da postane moguce.

 

BLIZANCI

Osecate da ste tuzni i izgubljeni u ovoj situaciji u kojoj ste trenutno. Bas kao da su vam ruke vezane i nikako ne mozete da uticete na  bliske osobe. Kao da  ste pustili da se sve otme kontroli, pa ovih dana morate da menjate sta mozete. Neke promene morate uciniti. Pazite da ne budu brzoplete, ali svakako bolje ista, nego nista!

 

RAK

U vezi ste sa jednim blizancem i nikako da se pomirite sa necim. Nedostaje vam vise paznje, a on nije neko ko zna biti galantan. Mozda biste vi mogli da ucinite neke promene, pa gledajte ovih dana da  i osvezite vasu vezu. Njemu ne zamerite, ne zna drugacije da se postavi, ali vas jako voli. Pokazite mu da ste uz njega, bez obzira na sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Osecate se iskljucenim iz svoga zivota i izbacenim sa koloseka ovih dana. Neko vas je naveo da se radujete, probudio vam nadu, pa se sklonio. Pazite se u narednim danima i vidite sta se to desava i o cemu se  radi.Da li to neko zeli da se poigra sa vasim osecanjima?  Ili vas tajno voli, a ne sme da vam pokaze.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka i sta vas dovodi u  situaciju da se zbunite.Obicno ste odlucni i znate sta hocete, a sta ne biste sebi  dozvolili.Mozda to nova ljubav osvaja srce koje vam gori u plamenu ljubavi, i niste svesni da ce to doneti najlepse promene do sada.Promene koje ce se odraziti na vas zivot u celini.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2