Naredna 72. sata bice sati radosti i razocarenja nekim znacima!

Naredna 72. sata bice sati radosti i razocarenja nekim znacima!

2023-05-27 0 By Admin

VAGA

Sati koji slede donece vam neka razocarenja od kojih ce jedno da vas zaboli.Niste ni pomislili da vas  moze nesto tako zaboleti. Ipak ce vas razocarati bas ona  osoba od koje se niste nadali  da hoce i da moze. Vreme  je da razmislite sta cete dalje.Pred vama su sati razmisljnja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imate  obaveza koje vas vuku da ih obavljate, ali nije sve u poslu.Od vas se ceka da se obratite jednoj osobi da vas  saslusa.Mozda ce imati nesto izmedju ostalih  da vam pokaze da oseca prema vama.Gledajte da pokazete da osecate ljubav, i da ni vi niste ravnodusni.

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete jaki  i da pokazete da zelite da uspete.Jedan vas je rak jako pozeleo i usmerite se u njegovom smeru. Od vas se ceka da budete spremni da se   trudite i da ne odustajete. Od vaseg srca  zavisi da li cete se  obavezati da vas niko ne pokoleba, kako biste  uspeli u onome sto ste naumili.

 

JARAC

Jedan vas  rak zeli za sebe  i dajte mu  sansu da vas i osvoji. Nemojte da glumite da ste ravnodusni kada niste, jer ste zaljubljeni. Od vas se ceka da budete uporni i da ne dozvolite da vas  neko preduhitri. Saznacete da imate  jakog suparnika i moracete se potruditi mnogo da ovi sati budu vasi sati.

 

VODOLIJA

Od  vas se ceka  da pokazete da cete biti  vesti da ovladate situacijom. Niste spremni da se suocite sa jednom ribom koja vas stalno izbacuje iz ravnoteze.Vreme je da budete jaki da  joj se suprostavite i da joj pokazete da vredite. I da  se za vas vredi  i boriti.

 

RIBE

Imali ste dane  u kojima su bili sati razocarenja. Sada su pred vama dani u kojima slede sati sitnih radosti.Dace vam nagovestaj da se mozete nadati sreci i radovanju. Jedna osoba ce vas jako radovati i bice vam vetar u ledja.  Radujte se i budite spremni da se radujete u drustvu jedne osobe.

Stranice: 1 2