Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna 72.sata donose srecu!

Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna 72.sata donose srecu!

2023-05-28 0 By Admin

Naredna tri dana donose radosti svim znacima, pa ako ne srecu,onda sitne radosti koje zivot znace…

OVAN

Srecu cekate bas kao i svi i nadate se da vas uskoro naci. Ipak se necete zaliti jer cete imati puno razloga za srecu. Bice to neke sitne stvari koje ce vas jako radovati, i dovoljan razlog za srecu. Mozda onu istinsku i veliku ne, ali svakako dovoljno za radost.

 

BIK

Vec ste se sreli sa jednom osobom i ona vam je probudila veliko interesovanje.Mozda je to dovoljan razlog da probate da se izborite za licnu srecu. Vreme je da se odvazite i da krenete put  osvajanja njenog srca.Idite  napred i vreme je da se potrudite da je osvojite i nadjete nacin da je i zadrzite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Morate se truditi ovih dana da budete svesni nekih cinjenica. Uporno  nastojite da se suprostavljate jednom biku i da ga naterate da vam se povinuje. Zelite da upravljate njegovim koracima, ali on to jasno oseca. Ne mozete znati sta je najbolje za njegovu srecu.Svako za sebe to zna!

 

RAK

Vreme  je da se pocnete osecati daleko bolje. Ovako se osecate stesnjeno u sopstvenoj kozi, i vreme je da okrenete novi list.Ako biste mogli da se osmelite i da lupite sakom od sto. Vreme je da se osmelite da date svoju rec i da budete spremni da se borite za srecu.

 

LAV

Naredna tri dana ce vas uciniti mnogo zahtevnim u odnosu prema jednoj vagi.Ona ce vas gledati sa obozavanjem, ali necete pasti na prvu loptu. Svoja osecanja zelite da  utvrdite kako biste  tacno znali da li se radi o ljubavi ili o trenutnom zanosu.Samo od toga zavisi sta cete dalje ciniti.

 

DEVICA

Trenutno niste spremni da se okrenete nekim jasnijim koracima.Vreme je da se malo okrenete nekim odredjenim koracima.Moracete da se zapitate sta vam je najvaznije.Ako do sada niste svesni sta vas sprecava, moracete da nadjete razlog. I da otklonite svaku prepreku  na putu za srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2