Proslost se vraca, i ovim znacima dolazi vreme za  najvece odluke!

Proslost se vraca, i ovim znacima dolazi vreme za najvece odluke!

2023-05-29 0 By Admin

 

  LAV

Vama je proslost u mislima. Ili, bolje da kazemo, vama je  u mislima vasa bivsa ljubav. Vama je  najbolje da dobro razmislite o tome da  li vredi da se vracate na stare staze.  Istina je da vi  to zelite i da vam je stalo do te osobe. Ali, da li ste spremni da rizikujete da vas ona povredi ponovo i ponovo   vam slomi srce? Ne kazemo da ce se to desiti. Samo kazemo da morate da imate na umu da je to moguce i da budete svesni tog rizika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nekada je najbolje da zanemarimo sta kaze nase srce i da uradimo onako kako nam nalaze  nas razum. To je poruka za vas,ali svakako da ste vi jedina osoba koja ima  prava da odluci sta ce dalje…   No, sudbina se svakako da se poigra sa vama na neki nacin. Mnogo toga zavisi od vas ali je vazno da znate da su cuda moguca.   Ovo bi mogao da bude vas srecni period. Period kada sve dolazi na svoje ali i period kada mozete ponovo proci kroz agoniju i slomljeno srce.

Proslost ce ponovo da zakuca na vrata vaseg zivota i u to nema nimalo sumnje,a konacna odluka da li cete  biti spremni da nastavite tamo gde ste stali je ipak samo na vama. Mi moramo da kazemo da vrlo cesto nije onako kako mi zelimo. Ali, nekada moramo biti hrabri, jer se kaze da sreca takve ljude prati!

 

Stranice: 1 2