Narednih 72.sata: Evo koga ce pogoditi Amorove ljubavne strelica!

Narednih 72.sata: Evo koga ce pogoditi Amorove ljubavne strelica!

2023-06-02 0 By Admin

 Kraj jedne i pocetak nove radne sedmice  jednom ce zodijaku biti pun pogodak! Amorove strele cine svoje…

 

OVAN

Osecate se spremnim za malo odmora i nove radne pobede.Skoro da se osecate spremnim za nove radne pobede, a ne slutite da nece biti samo rad u pitanju. Nekog cete sresti i to ce biti pun pogodak za vase srce.Amorove strele cine svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se nadaju da cete ovih dana da pokazete da ste voljni i puni elana.  Zaista cete imati snage da se snadjete i pokazete da cete i dalje  da ispunjavate sva ocekivanja.Nesto vam je ulilo snagu, i to vam je vratilo samopouzdanje.

 

BLIZANCI

Vase prilike nece biti jako povoljne, ali ste snalazljivi, pa nece biti problema.Vas osecaj da ste  pred nekim odlukama ne da vam mira.Drzi vas rastrojenim i nemirnim, ali bar jedan dan cete imati razloga da se radujete. Pred vama jako znacajan datum.

 

RAK

Skoro da osecate onu istu energiju koju ste imali ranije. Amorove strele ce vas ponovo vratiti u orbitu nekadasnjih desavanja. Vreme je da se ozivi sve sto ste imali  i ono sto sanjate da imate.Pred vama jako znacajan datum u kalendaru i  zahteva da se radujete.Vreme je da opet nekoga ucinite srecnim.

 

LAV

Vasa sreca da ste spremni za dalje korake, a i da niste, morali biste ih ciniti. Pustite sve za sobom i idite napred.Srce ce vam hteti nove sanse, dok se vi budete opirali da ne date srce nikome. Pred vama je susret gde ce Amorove strele nesto pokusati. Bolje da se prepustite, nego da se opirete  novoj ljubavi.

 

DEVICA

Mozda cete se pitati kako da se snadjete i sta da cinite! Vase srce ce se opirati novom talasu tuge, jer cete tako morati. Gledajte kroz nova desavanja i nove dane da  nadjete neki novi smisao i da se hvatate za slamku spasa.Vreme je da iscili vasa tuga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2