Ovaj zodijak ima veliku tajnu, ali u narednih sedam dana istina izlazi na videlo:Nekom sledi kajanje!

Ovaj zodijak ima veliku tajnu, ali u narednih sedam dana istina izlazi na videlo:Nekom sledi kajanje!

2023-06-01 0 By Admin

Jedan zodijak nosi tajnu u dusi, ali je vesto krije, nadajuci se da ce uspeti da se nekome sama kaze i da ga ne stigne kajanje.On nema hrabrosti za to…

 

JARAC:

Posao

Vi jarcevi, ne samo da ste  jako dobri i vredni, vi ste marljivi i plemeniti. Cak ste mnogo plemenitiji od onih najboljih i onih za koje smatraju da imaju predobru dusu.Vase mekano srce zna  da voli, ali je spremno i da istrpi u odnosu na  neke znakove zodijaka.

Kada je rec o vasem poslu, vi ste neko ko ce se jako  truditi u buducnosti. Sto se tice prethodnih perioda, vi ste uvek bili isti. Niste od onih koji mere sta rade i koliko rade, vec uvek svojski nastojite da opravdate zadato poverenje. Zato ste kao kolega jako voljeni i postovani, ali  na zalost, ne i priznati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ne bar onako kako to i zasluzujete i onako kako bi vas morali da  posmatraju.Vas intelekt je na nivou, ali niste  previse ambiciozni, i toga ste svesni. Ne znate da se nametnete i tako uspete u mnogo cemu sto biste licno i zeleli. Zato drugi grabe vase poene za sebe, cesto vas iskoriscavaju.

Vi ne znate da se borite, da grabite napred i ne birate sredstva.Vi ste vaspitani drugacije i ne biste dozvolili da  neko zaplace zbog vas. Svesni ste da na tudjoj nesreci nikada ne  biste gradili svoju srecu. Zato ste  cesto ismejavani i omalovazavani, jer vase prednosti, inteligencija nikako da izadju u prvi plan. Mnogi vasu  dobrotu i meko srce, smatraju za glupost, ali vi znate u svojoj dusi istinu. Dobar covek nije glup covek, ali tooni koji nisu takvi, nikada nece razumeti.

Ipak uspesno opstajete da odrzite nivo i sa kolegama i sa radnim rezultatima, i ne zaostajete.Negde u dusi ste pomireni sa svojom neznom stranom prirode i ne zalite se. Pred vama su obaveze i u narednom periodu, ali vi se ne bojite. Znate da vredite, sto cete  i pokazati i dokazati, pa ce se stideti oni sto su vas omalovazavali. Tako ce poznata tajna da ste vredniji od onih nametljivih izaci na videlo. A vi cete izaci u prvi plan.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2