Teski i bolni dani! Do kraja  juna,ovim znacima sledi ljubavna tuga!

Teski i bolni dani! Do kraja juna,ovim znacima sledi ljubavna tuga!

2023-06-05 0 By Admin

  STRELAC

Slomljeno srce i teski dani su  u najavi i kada ste vi u pitanju. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da morate da prodjete kroz  pakao da bi ste dosli do raja. To je   izvesno, i zato, nemojte ocajavati,   vec prosto imajte na umu da  samo ovo nije pravo vreme za vas. Da ne mozete nista da uradite kako bi ste to  sprecili ili promenili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da ce pripadnici ovog znaka koj su sada u vezi mozda cak biti i prevareni. Naravno,to ce  biti veliko razocarenje za vas jer volite iskreno i mislili ste da je obostrano.

Nemojte da trazite krivca, niti da se trudite da saznate zasto se to desilo.  To ce samo biti pokazatelj da osoba do koje vam je stalo nije ona prava za vas i da vi morate da nastavite svoj put dalje. Sami, bez nje, jer ona, na kraju krajeva, nije ni vredna vase ljubavi.

Nemojte da  mislite da vam nije sudjeno da nadjete nekoga ko ce vas voleti iskreno. Jeste! Samo sto cete mozda morati tu osobu da cekate jos neko vreme, a taman ste mislili da ste se sredili na polju emocija… Sve bude i prodje, i dobro i lose.

Stranice: 1 2