Veliki preokret! Evo kome stize ljubavni poziv – nekome nova ljubav,a nekome pomirenje!

Veliki preokret! Evo kome stize ljubavni poziv – nekome nova ljubav,a nekome pomirenje!

2023-06-08 0 By Admin

  DEVICA

Dragi nasi, vi ste znak koji bas i nije imao srece na polju ljubavi. Moramo reci da ste je zasluzili ali da uvek nekako svoju ljubav i emocije darujete onima koji ne znaju da vas cene. No, ono sto vi ne znate jeste da u vasoj blizini postoji jedan rak koji vas  vec neko vreme posmatra. Stalo mu je do vas, ali nikako da vam pridje i da vam to i kaze. To radi jer se plasi da cete ga odbiti, a previse mu je stalo, i strah ga je da cete se od njega udaljiti cak i kao prijatelj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo uskoro ce doci do toga da na neki nacin prizna sve sto misli, oseca  i hoce sa vama. Ljubavni poziv kao poziv se nece desiti,ali  ce sve poceti od jednog poziva na druzenje, na veceru, jer je odlucio da polako ali sigurno krene u osvajanje vaseg srca. Ako ste slobodni nema razloga da mu  ne date priliku.

Moguce je da cete na kraju svega shvatiti da su vam ljubav i sreca bili pred ocima, na dohvat ruke, a da toga niste bili svesni. Sve je moguce onom ko veruje, i onome ko ume i zna da se izbori za svoje snove. Mislite o tome. Cuda postoje onome ko veruje u njih, ali za ljubav osim cuda treba i hrabrost da se upustimo u nesto novo.

Stranice: 1 2