Tokom naredna tri dana:Petak,subota i nedelja ce ovim znacima doneti najvecu srecu!

Tokom naredna tri dana:Petak,subota i nedelja ce ovim znacima doneti najvecu srecu!

2023-06-08 0 By Admin

Vreme je da se tocak srece konacno usmeri ka ovom znaku zodijaka…

OVAN

Tocak srece bi konacno mogao i da se usmeri ka vama! Nebitno je da li to ocekujete ili ne, vreme je da se neke stvari samo postave na svoje mesto. Bas one kockice koje ste mislili da nece, one ce se posloziti same od sebe.  Vasa je sreca na pomolu iznenada i neocekivano.

 

BIK

Polako ali sigurno, i vama krece na bolje. U zadnje vreme vam je daleko drugacije i kao da ste neko drugi. Konacno se vraca vas elan i pocinjete da se ponasate slobodnije.Srce vam se cepa  za jednom osobom, ali na to vise gledate zaljubljenim ocima. Vreme je da to i pokazete.

 

BLIZANCI

Taman ste bili malo predahnuli, jer vam sve islo napred. Nesto se opet poremetilo i kao da je tocak srece krenuo nizbrdo. Imacete neke neocekivane troskove koji ce vam doci kao kap koja ce preliti casu. Probajte da na to gledate kao da tako mora, inace cete se sekirati  vise nego sto smete.

 

RAK

Dugo je tocak vasih zivotnih tokova isao nizbrdo, pa je vreme da se nesto menja.Od vas se ceka da prihvatite neke stvari i da se  okrenete napred.Vasa sreca ne mora da cveta, jer ste skromni, i bice dovoljno samo da ne bude gore.  Bicete zadovoljni da ostane i tako, jer ste se taman doveli u red.

 

LAV

Vasa ocekivanja u ova tri dana nece biti velika. Cak nece biti ni vezana za emotivne situacije, vec vise za posao. Imacete nekih obaveza koje necete morati odmah zavrsiti, ali sto pre, to bolje. Shvatite to kao obavezu da vas ceka nesto neodlozno.

 

DEVICA

Tak uspeha ce u vasem smeru, pa cete se smatrati pocastvovanim. Mada cete biti vrlo ponositi i drzacete se gordo, u dubini duse cete likovati. Bice to bas ono sto ste sanjarili, da vas povede uspeh i vine visoko.  Oni oko vas ljubomorci ce da pucaju od besa sto vas nisu osporili ovog puta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2