Naredna 72.sata donose ljubav,radost, obrt i moguci raskid ovim znacima!

Naredna 72.sata donose ljubav,radost, obrt i moguci raskid ovim znacima!

2023-06-19 0 By Admin

Razlicite situacije pred vama donece veliki obrt,ali i radost, u zivotima ovih znakova, tokom samo sedamdeset dva sata…

OVAN

Vreme je da se desi radost u vasem zivotu, pa ako nije odskoro, sada ce! Budite uvereni da slede neke lepse situacije i da cete se radovati.Vasa velika radost ce biti neocekivana sa vase strane, ali jako zeljena.Vreme je da budete spremni da se okrenete  osobi koja ce vam i doneti.

 

BIK

Nesto ce vam se desiti brzinski i nenadano, ali nece ostaviti veceg traga. Jedan slucajan susret ce biti manje prijatan, ali je vreme da i vi budete smireni. Ne obracajte vecu paznju na ono sto vas  se vise ne  tice. Samo ostanite pomireni da ste  najteze pregurali i da sada mozete da predahnete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa osecanja ce vas terati da reagujete onako kako vam srce naredjuje. Nije da cete biti  nerazumni, ali je vreme da se okrenete srcu.Ono sto ono vas tera jeste to da se okren ete osobi do koje vam je stalo. Ako poslusate srce i  krenete za njom, donece vam iznenadjenje ali i veliku radost.

 

RAK

Vreme je da pokazete zube jer cete se naci u losoj poziciji.Do sada ste bili strpljivi i znali ste da je to najbolje resenje.Sada ce se desiti neki obrt i vise necete zeleti da se postavite razumno. Neke osobe  u vasoj blizini  ce preci svaku dozvoljenu granicu. Vreme je da budete i vi mnogo  ostriji, nego sto su to od vas navikli.

 

LAV

Jedna osoba vec pocinje da pokazuje znake obozavanja, pa razmislite ko je ona. Ako ste primetili nesto slicno, vasa ce ljubav moci da nadvlada  njena lepa osecanja. Vreme je da joj izadjete u susret, da joj kazete da i ona vas zanima, i da joj olaksate. Pricinite  ogromnu radost i sebi i njoj, istovremeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Srce vas vodi putem koji nije prohodan, ali cete biti jaki. Neko vam se svidja i jasno je i vama, da je do njega put trnovit. Jaki ste,i  resili ste da  budete i da pokazete snagu svoje ljubavi i obozavanja. Spremni ste da  sebi pocnete krciti staze do nje, odmah. I garantujete da cete za tri naredna dana, uciniti mnogo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2