Naredna tri dana i sansa za srecu:Blago ovim znacima!

Naredna tri dana i sansa za srecu:Blago ovim znacima!

2023-06-20 0 By Admin

Zivotna sansa je na pomolu samo jednom, mada ce jos neki imati drugacije sanse…

OVAN

Pred vama su novi dani, ali ne i samo dani u nizu.Pred vama je velika zivotna sansa koja ce vam se ukazati. Bice primamljiva jer ce nuditi vise nego ste mogli i da sanjate. Kao i sve u zivotu, sve ce imati svoju cenu. Vasa sansa ce zahtevati veliko odricanje i promenu radne sredine.Ali ce obezbediti vasu egzistenciju u svakom pogledu.

 

BIK

Novi dani vam ne znace nista ako vam ne donose priliv prihoda. Vreme je da se radujete sto ste zdravi i zivi, jer nije sve u parama. Ma kako da ste u velikom finansijskom problemu, pred vama je novi dan. Novi dan je i nova sansa, pa se potrudite da svoje troskove svedete na minimum. Malo vise radite, a manje trosite, i sve ce se dovesti u red.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda ce vas ovih dana hteti i prijatno drustvo, pa ce vam se raspolozenje da popravi. U zadnje vreme ste promenljivog raspolozenja i morate znati da to skodi.Mozda ce vama da smeta sto ste izlozeni pritisku porodice, dok biste nesto resavali po svome.Nadjite kompromis.

 

RAK

Od vas se uvek ocekivalo mnogo, jer ste mnogo i davali.Vasa okolina je navikla da cinite bas  sve, pa i vise.Ovih dana ce vam se ukazati sansa da pustite svoj glas i pokazete da sve ima svoje granice. Jedna osoba ce biti posebno iznenadjena vasim stavom, ali nece nista uspeti ka kaze.

 

LAV

Srce vas vuce levo a vase obaveze desno, pa cete biti u raskoraku.Necete znati cemu je pametnije da se okrenete.U svakom slucaju na jednoj strani gubite.Mozda ne biste na sve to, trebali da tako gledate.Nadjite neku sredinu, neku granicu i tako nadjite ravnotezu da sve ide. Nemojte nista zanemarivati.

 

DEVICA

Vas osecaj je u srcu i govori da se zaljubljujete.Vreme je da budete odlucni i spremni na nove korake.Dusa vam zeli biti u blizini jedne osobe, pa joj dajte priliku. Pruza vam se sansa  da otvorite svoje srce, pa je nemojte prokockati. Sto pre iznesete tajnu srca, pre vam se pruza sansa za srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2