Julske ljubavi: Cak tri znaka ce tokom meseca ostvariti ljubav na duze staze!

Julske ljubavi: Cak tri znaka ce tokom meseca ostvariti ljubav na duze staze!

2023-07-06 0 By Admin

VAGA

Tokom meseca nemate nikakve planove na duze staze.Sto se tice obaveza, trudicete se da ih izvrsavate na vreme iu kontinuitetu. Mozda biste mogli da se malo posvetite i drustvu, nakon radnog vremena.Ne smete dozvoliti sebi da zapostvite one koji su vas uvek ispostovali u svemu. Onima koji vam se nadju u nevolji, nadjite se i vi njima.

 

SKORPIJA

Vreme je da spustite loptu i da zaigrate na poslednju kartu. Vreme je da nadjete svoje prioritete u svemu i tacno znate sta hocete.Pokazite da cete poceti da gledate samo svoje interese umesto sto cete se nadigravati sa  nekima koji bi se raspravljali sa vama.Vreme je da prekinete svadju sa jednom osobom, na duze staze, ne samo na kratko.

 

STRELAC

Osecate da slede prelepi dani koji bi vam se mogli posreciti. Zasto da ne, pa i vi ste zasluzili da budete srecni! Vredni ste, uporni,  i kad se zaljubite, volite svim svojim  srcem. Mozda jedna riba u vasoj blizini, bas masta o takvoj vezi. Vezi na duze staze, koja bi  je ucinila voljenom i konacno srecnom osobom.Nakon svega, ceka vas sreca !

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Jedna bi vam vodolija bila autoritet  u svemu, ali vas za sada izbegava. Ili to cini svesno, ili vas nije primetila za sada, pa tako deluje. Zato cete vi morati tokom meseca da nadjete  neke odgovore na vasa pitanja i ono sto vas interesuje. Radi svoje dobrobiti i svoje znatizelje, moracete da otkrijete o cemu se radi.

 

VODOLIJA

Osecate da vas stizu neke pocinjene greske i da tek sada vidite da ste bili obamanuti. Jednostavno bili ste mnogo bolecivi prema nekim osobama, posebno jednoj. Da sa vama nije bila potpuno iskrena i da nije zasluzila vasu ogromniu ljubav, tek cete se uveriti.Kao da je iskoristila vase poverenje, iskreno i cisto srce!

 

RIBE

Sve sto zelite od emotivne veze, jeste iskrena ljubav i postovanje na duze staze.Bar mastate o takvoj  vezi i o osobi sa kojom biste da imate takvu ljubav.Osvrnite se oko sebe jer je vreme da se dva srca sretnu i da se prepoznaju vase zaljubljene duse.Jedan vas strelac voli svim srcem i vi njega, ali ste krili jedno od drugoga. Ovo ce biti mesec vase ljubavi koja ce sama kovati planove za zajednicku buducnost.

Stranice: 1 2