Ljubavne tarot karte otkrivaju istinu: Ovim znacima slede radikalne zivotne promene!

Ljubavne tarot karte otkrivaju istinu: Ovim znacima slede radikalne zivotne promene!

2023-07-07 0 By Admin

 VAGA

Moramo da naglasimo da ste vi neko ko zna sta hoce i ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od svojih namera i planova. Mislite o tome. Vazno je da kazemo da ljubavne tarot karte otkrivaju da dolaze dani kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu. Nemojte dizati ruke od svojih planova vec sebi dajte sansu da uzivate na svaki moguci nacin.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada sve moze da se promeni. Ali, jako je vazno reci da ne gledate u proslost. Tamo se  nista nije promenilo. Gresite sto ste se fokusirali na osobu koja je bila i ostala deo vase proslosti…  Tamo za vas nema srece i ako odlucite da krenete dalje onda nema sumnje da ce sreca da vas pogleda i donese vam nesto novo.

 

 STRELAC

Emocije su vam jako naglasene. To je izvesno ali moramo reci da  nema  razloga da mislite negativno i da u  bilo kom slucaju ocajavate.  Osoba koju volite je prema vama iskrena i nema sumnje da joj jeste stalo.  Vazno je da uzivate u svemu sto dolazi i da se ponasate u skladu sa situacijom. Osoba o kojoj mastate ne krije nista.

 

 JARAC

Vodolija do koje vam je stalo prema vama nije iskrena. Zao nam je sto to moramo reci ali to je izvesno. Ljubavne tarot karte otkrivaju da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da je  ona neko kome zaista treba da okrenete ledja. Sada mislite da ona moze da se promeni,ali to je prosto pogresno razmisljanje. Dajte sebi sansu za nesto vise.

 

VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu i u to nema nimalo sumnje. Ali, ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da morate svim silama da se trudite kako bi  jedna osoba ostala pored vas. Ona je previse patila. Prosla je mnogo toga zbog vas i nema nimalo sumnje da joj nije bilo lako. Sada je srecna ali se itekako plasi da joj ponovo neko ne slomi srce.

 

 RIBE

Ljubavne tarot karte su opet na vasoj strani. Mozemo da kazemo da nema sumnje da ce cuda biti moguca i da cete vi na najlepsi moguci nacin shvatiti da je nekome do vas iskreno stalo.

Ako ste sada u vezi onda mozete da ocekujete da vam voljena osoba na poseban nacin dokaze koliko  cesto misli na vas i koliko vas ludo voli.

Stranice: 1 2